fac vinars
Ursul
jocul ursului ursul fac vinars
Ce este iubirea?
bancuri iubire lumina fac vinars
Pedeapsa pentru ce ...
banc pedeapsa mama fica fac vinars
Nici relatiile nu mai sunt ca pe vremuri
banc femeie internet casino fac vinars
Hotii si tepele
banc hoti romania tepe fac vinars
Floriile - Vasile Alecsandri
Vasile Alecsandri floriile poezie fac vinars
Alegere usoara!
banc alegere barbati destept bogat dansator fac vinars
Padis - Inima Apusenilor
Zona turistica Padis se afla in ramura nordica a Muntilor Bihor, lant din Muntii Apuseni. Din punct de vedere administrativ, zona Padis e situata in sud-estul judetului Bihor, pe raza comunei Pietroasa, pana la granita cu judetele Cluj si Alba. Din zona turistica Padis fac parte :
-
Bazinul inchis Padis - Cetatile Ponorului
-
Cheile Somesului Cald - Poiana Varasoaia
-
Poiana Cuciulata
-
Cheile Galbenei - Poiana Florilor
-
Obarsia Vaii Boga.
padis ic ponor platoul apuseni fac vinars
Menajera geloasa
banc menajera sotia secretara fac vinars
Zece locuri de vizitat in Maramures
Maramuresul este considerat de multi sufletul satului tipic romanesc. Cu asezarile sale pitoresti, dealuri inverzite si campii pline de flori salbatice. Din punct de vedere al culturii traditionale, actualul judet este alcatuit din patru zone etno-folcorice distincte: tara Chioarului, tara Lapusului, tara Maramuresului (jumatatea de nord-est a Maramuresului Istoric) si tara Codrului (partea de sud-vest), la care se adauga Zona Metropolitana Baia Mare.
Zece locuri de vizitat in Maramures:
1. Cascada Cailor - Borsa este una dintre cele mai frumoase cascade din Romania, situata pe versantul nordic al Muntilor Rodnei, in apropierea statiunii turistice Borsa. Apa rezultata din topirea zapezii si din ploi se aduna intr-un circ glaciar si de acolo se praveleste pe versantul abrupt al Rezervatiei Piatra Rea formand astfel aceasta cascada de o frumusete covarsitoare
2. Cimitirul Vesel - Sapanta este un cimitir din localitatea Sapanta, judetul Maramures, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate si picturile naive reprezentand scene din viata si ocupatia persoanelor inhumate. Pe unele cruci exista chiar versuri in care sunt amintite, deseori cu nuante umoristice, persoanele respective.