Ghiveci pentru iarna
Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel
Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica Ortodoxa la data de 29 iunie a fiecarui an. Acestia sunt sarbatoriti impreuna datorita faptului ca ambii s-au savarsit la Roma. Sfantului Apostol Pavel i s-a taiat capul iar Sfantul Apostol Petru a fost rastignit cu capul in jos. Conform Sinaxarului, moastele celor doi apostoli au fost puse impreuna. Conform cercetarilor recente, Petru a fost rastignit in anul 64, iar Pavel a fost decapitat in anul 67. Petru si Pavel sunt, de asemenea, autori a unor epistole incluse de catre Biserica in textele canonice ale Noului Testament (Pavel -14; Petru – 2). Acestia sunt considerati ca fiind printre cei mai importanti oameni care au luat parte la Biserica lui Hristos.
Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru Pavel Ghiveci pentru iarna
Exista trei mari motive pentru a deveni profesor
Exista trei mari motive pentru a deveni profesor: iunie, iulie si august.
banc profesori vacanta Ghiveci pentru iarna
Bula si cerbul
bula cerb banc tv Ghiveci pentru iarna
Tratament
tratament doctor banc Ghiveci pentru iarna
Economie de benzina
banc economie benzina Ghiveci pentru iarna
Alegere...
bere banc priereni vase Ghiveci pentru iarna
Seara pe Facebook
banc facebook Ghiveci pentru iarna
Cea mai severa profesoara...
banc profesoara severa bula Ghiveci pentru iarna
Bancul zilei: Telefonul
Ion, somnoros:
- Raspunde si, daca e pentru mine, spune-i ca nu sunt acasa.
Maria raspunde la telefon si spune: "E acasa!"
Ion, suparat:
- Ce ti-am zis eu, Marie, sa spui?
Maria:
- Pai era pentru mine.
banc telefon Ghiveci pentru iarna
Coacazele si viata !
Mici, parfumate, acrisoare, si pline de vitamine – astfel s-ar putea rezuma descrierea coacazelor negre. Excelente depurative, vitaminizante, imunostimulatoare, aceste fructe au fost considerate drept un elixir al tineretii, medicament natural, cu proprietati multiple pentru organism. si totusi, care este secretul lor?
Ce substante nutritive contin coacazele negre?
Marele atu al coacazelor il constituie cantitatea mare de vitamina C (de trei pana la patru ori mai mare decat la portocale), de antioxidanti (de doua ori mai mare decat la afine), plus dublul cantitatii de potasiu din banane. Contin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, antociani, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectina, acizi organici si uleiuri volatile.
Cand pot introduce coacazele in alimentatia copilului meu?
Coacazele sunt recomandate pentru a fi introduse in alimentatia diversificata a bebelusului incepand cu varsta de 1 an. La fel ca pentru fiecare aliment nou pe care il oferiti micutului, nu uitati sa cereti sfatul medicului curant si sa urmati regula celor 4 zile.