reteta de mici traditionali
Dovlecei cu rosii si mozzarella la cuptor
Ingrediente:
2 dovlecei, 3 rosii, 250 gr mozzarella, 3 oua,
3 linguri smantana de gatit, busuioc proaspat
Dovlecei cu rosii si mozzarella la cuptor mancare de vara mancare cu dovlecei manacare cu rosii reteta de mici traditionali
Acatistul Sfantului Ilie
Rugaciunile incepatoare :
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. ( Click pe poza pentru continuare )
Acatistul Sfantului Ilie ilie porocul sfantul ilie reteta de mici traditionali
Dupa insuratoare
banc insuratoare regrete reteta de mici traditionali
Uraturi pentru profesori
uraturi pentru profesori Uratura pentru profesori invatatori diriginti reteta de mici traditionali
Coacazele si viata !
Mici, parfumate, acrisoare, si pline de vitamine – astfel s-ar putea rezuma descrierea coacazelor negre. Excelente depurative, vitaminizante, imunostimulatoare, aceste fructe au fost considerate drept un elixir al tineretii, medicament natural, cu proprietati multiple pentru organism. si totusi, care este secretul lor?
Ce substante nutritive contin coacazele negre?
Marele atu al coacazelor il constituie cantitatea mare de vitamina C (de trei pana la patru ori mai mare decat la portocale), de antioxidanti (de doua ori mai mare decat la afine), plus dublul cantitatii de potasiu din banane. Contin de asemenea vitaminele A, B1, B2, B6, PP, microelemente precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, antociani, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectina, acizi organici si uleiuri volatile.
Cand pot introduce coacazele in alimentatia copilului meu?
Coacazele sunt recomandate pentru a fi introduse in alimentatia diversificata a bebelusului incepand cu varsta de 1 an. La fel ca pentru fiecare aliment nou pe care il oferiti micutului, nu uitati sa cereti sfatul medicului curant si sa urmati regula celor 4 zile.